Te koop in Monnickendam

Noordeinde 40hs, A,B

1141 AN, Monnickendam 

Omschrijving

Aangeboden wordt een te ontwikkelen/realiseren restaurant en twee appartementen op de verdieping met omgevingsvergunning!
Het betreft een omgevingsvergunning voor een pand met een begane grond met horeca bestemming van ca. 110m², een woning over 2 etages van 69m² en appartement op de verdieping van 83m².

Verkocht wordt het object in huidige staat met bovengenoemde omgevingsvergunning. Volgens de omgevingsvergunning is de indeling als volgt:

INDELING
Begane grond
Entree via centrale hal tot de open te realiseren restaurant ruimte.
Aansluitingen ten behoeve van bar, keuken en sanitair bevinden zich aan de achterzijde van de begane grond. Aan de achterzijde de begane grond van het appartementsrecht van 69m², alwaar een woonkamer, toilet en keuken is geprojecteerd. Aansluitend is ruimte voor een tuin van 4 meter diep.

1e Verdieping
Via de centrale gang op de begane grond komt men via de trapopgang welke ongeveer halverwege het pand is gelegen op de eerste etage.
De overloop biedt toegang tot beide appartementen op de 1e etage. Aan de ene zijde bevindt zich de 2e verdieping van het appartement van 69m² en aan de andere zijde het appartement van 83m², welke een indeling kent met 3 kamers, badkamer, keuken en en toilet.

De geprojecteerde indelingen kunnen naar eigen inzicht worden gewijzigd, mits niet strijdig met de omgevingsvergunning.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Gas, water en elektra aanwezig

BESTEMMING
Wonen en horeca

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit pand in het historische centrum van Monnickendam, vlak achter de haven: een ontzettend charmante plek en een trekpleister in de zomer. In en rond de haven vind je vele winkels en horecagelegenheden.
Het pand ligt op 4 minuten lopen van bushalte waarvandaan je met de bus in 12 minuten in Amsterdam bent. Met de auto ben je in 15 minuten op de ring A10 rond Amsterdam.

PARKEREN
Openbaar onbetaald parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 595.000,- k.k.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder/verkoper en/of derden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden