Te koop in Amsterdam

Nieuwendammerdijk 532D 5

1023 BX, Amsterdam 

Omschrijving

Bedrijfsruimte mét kantoorruimte in het populaire Amsterdam-Noord!

Dit pand van 149,74m² VVO ligt op bedrijventerrein Noord 9, gelegen aan het IJ. Het pand beschikt over energielabel A en is van alle gemakken voorzien, zoals een overheaddeur, cv-installatie en een kantoorruimte met goed uitgeruste keuken. Bovendien beschikt het pand over maar liefst 2 eigen parkeerplaatsen!

De bereikbaarheid is uitstekend: het pand ligt op 2 minuten rijden van de ringweg A10, bushalte Purmerweg ligt op 12 minuten lopen en metrohalte Noorderpark ligt op 10 minuten fietsen.

INDELING
Op de begane grond een rechthoekige bedrijfsruimte van 69,19m² VVO met overheaddeur, een toilet en een entresol van 13,28m² VVO, te gebruiken als kantoortje of opslagruimte. Naast de overheaddeur bevindt zich een loopdeur naar de entreehal, met een trap naar de verdieping. De verdieping is 67,27m² VVO groot en bestaat uit 2 kantoorruimten, een personeelsruimte met keuken en een overloop met toilet.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A
– 2 Eigen parkeerplaatsen
– Overheaddeur
– Vrije hoogte van 3,68 meter op de begane grond
– Ruime kantoorruimten
– Te openen ramen
– Cv-installatie
– 2 Toiletten
– Goed uitgeruste keuken

BESTEMMING
Bedrijven die vallen onder de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars).

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit pand ligt op het bedrijventerrein Noord 9 in Amsterdam-Noord, gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid is uitstekend: het pand ligt op 2 minuten rijden van de ringweg A10, bushalte Purmerweg ligt op 12 minuten lopen en metrohalte Noorderpark ligt op 10 minuten fietsen.

PARKEREN
Er horen 2 parkeerplaatsen bij dit pand.

VRAAGPRIJS
€ 325.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE TERREIN
Circa € 300,- per jaar.

ERFPACHT
Periode: Van 16 november 1997 t/m 15 november 2047
Financieel regime: Canon, 5 jaarlijkse indexering
Jaarcanon: € 1.620,14 betreft periode 16 november 2022 t/m 15 november 2027

WAARBORGSOM
10% Van de koopsom.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden