Te huur in Amsterdam

Nieuwendammerdijk 526H2

1023 BX, Amsterdam 

Omschrijving

Bedrijfsruimte in Amsterdam-Noord met eigen parkeerplaats!

Deze bedrijfsruimte van ca. 152m², bestaat uit een ruime opslag/werkplaats op de begane grond en een fijne kantoorruimte op de verdieping. De opslag/werkplaats beschikt over een overheaddeur, krachtstroom, toilet en een lichtstraat voor voldoende lichtinval. De kantoorruimte beschikt over een pantry, toilet, airco en grote, te openen ramen. Van alle gemakken voorzien dus, mét een eigen parkeerplaats voor de deur.

INDELING
Begane grond
Entree direct naar de entreehal met toilet, trap naar de verdieping en een deur naar de bedrijfshal. De bedrijfshal is een langwerpige ruimte van 112m², met aan de voorkant een overheaddeur. De hoogte aan de voorkant van het pand is 3,28m, vervolgens is het grootste deel van het pand 5,86m hoog.

1e Verdieping
Via de trap vanuit de entreehal, betreed je de kantoorruimte op de verdieping van 30,38m² groot. Op deze verdieping bevinden zich tevens een toilet en pantry.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Overheaddeur
– Krachtstroom
– Cv-installatie
– Airco
– Inbouwarmaturen
– Lichtstraat
– Te openen ramen
– Pantry
– 2 Toiletten
– Eigen parkeerplaats
– Inventaris (deels) ter overname, in overleg

BESTEMMING
Bedrijven die vallen onder de categorieën 1, 2 en 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars).

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het complex waar de bedrijfsunit deel van uitmaakt is gelegen op het bedrijvencomplex Noord 9 in Amsterdam Noord, gelegen aan het IJ. De bereikbaarheid is uitstekend. Met de auto ben je binnen 2 minuten op de ringweg A10. Bushalte Purmerweg ligt op 12 minuten lopen en metrohalte Noorderpark ligt op 10 minuten fietsen.

PARKEREN
Er hoort 1 parkeerplaats bij het pand en op het stuk terrein voor de overheaddeur kan ook geparkeerd worden.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 2.400,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder neemt contracten voor nutsvoorzieningen op eigen naam.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Zo snel mogelijk.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden