Te huur in Purmerend

Newtonstraat 25

1446 VP, Purmerend 

Omschrijving

Bedrijfsruimte van maar liefst 1.569m² in Purmerend!

Het object is gelegen op bedrijventerrein Baanstee-West te Purmerend en beschikt over 14 bijbehorende parkeerplaatsen.
Baanstee Oost- en West grenzen aan elkaar en bieden huisvesting aan ca. 460 bedrijven. Men vindt er kantoren, grote en kleine ondernemingen, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfshallen. Op het industrieterrein zijn o.a. gevestigd de Gamma, Keukenconcurrent, Boels en Sani-Dump.

Het aangeboden pand, op dit moment in gebruik als drukkerij, beschikt over een grote bedrijfshal met een vrije hoogte van 5,80 meter, voorzien van een lichtstraat voor voldoende lichtinval. Tevens is er een kleinere bedrijfshal, nu in gebruik als opslag en eveneens voorzien van lichtstraat en een overheaddeur. Verder zijn er op de begane grond een magazijnruimte, kantoorruimten, toiletten en kleedkamers met een douche gelegen. Op de verdieping bevinden zich een kantoorruimte, een vergaderzaal, een kantine, een open magazijnruimte en 2 opslagruimten.

INDELING

Begane grond
Het pand is te betreden middels twee ingangen aan de voorzijde van het pand. De hoofdingang geeft toegang tot de centrale hal, van waaruit de kantoorruimte met pantry, het magazijn en het toilet direct te bereiken zijn. Daarnaast is er de trapopgang naar de verdieping. De tweede ingang biedt eveneens via een hal toegang tot het aan de voorzijde gelegen kantoor, de kleedkamers en de bedrijfshal. De hal heeft een hoogte van 5,70 meter en aan de rechterzijde een overheaddeur. In ongeveer het midden is de hal opgedeeld middels 3 kleiner opslag/magazijnruimten waar zich ook een trap naar de 1e verdieping bevindt.

1e Verdieping
Opgang via de trap vanuit de centrale hal op de begane rond. Deze centrale hal op de etage biedt toegang tot de vergaderruimte en de overloop, waaraan het open magazijn, 2 kleinere opslagruimten alsmede een kantoor met uitzicht op de bedrijfshal zijn gelegen. Tevens is er vanaf deze overloop toegang tot de kantine.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Overheaddeur
– Krachtstroom
– Lichtstraten
– Betonvloer
– Kantoorruimte
– Pantry’s
– Toiletten
– Te openen ramen
– Mechanische ventilatie
– Inbouwarmaturen
– Heaters
– Stadsverwarming

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 3.2 uit de staat van bedrijfsactiviteiten.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Baanstee West is uitstekend bereikbaar. Het bedrijventerrein ligt direct aan de N244, welke aansluiting heeft met de snelweg A7 (Hoorn – Amsterdam), vlakbij afslag 6 van de A7, op 20 minuten rijden vanaf Amsterdam en een half uur van luchthaven Schiphol. Bushalte Kelvinstraat ligt op 7 minuten lopen, vanwaar je met de bus in 15 minuten naar treinstation Purmerend kunt reizen.

PARKEREN
Het pand beschikt over 14 eigen parkeerplaatsen en is er voldoende parkeergelegenheid rondom het aangeboden object.

HUURTERMIJN
Minimaal 5 + 5 jaar

HUURSOM
€ 117.000,- excl. BTW per jaar

SERVICEKOSTEN
N.V.T. Huurder dient zelf contracten voor nutsvoorzieningen af te sluiten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Aanvaarding in overleg, op zijn vroegst per mei 2023.

De brochure is aan te vragen via ons kantoor.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden