Te huur in Hoofddorp

Muiderbos 21A

2134 SM, Hoofddorp 

Omschrijving

Nette praktijkruimte op een goede locatie!

Deze ruimte van 89,61m² VVO ligt recht tegenover winkelcentrum ’t Paradijs in Hoofddorp, met een gratis parkeerterrein voor de deur en een bushalte om de hoek. Een ideale plek om uw bedrijf te vestigen!
De ruimte is representatief en veelzijdig. De begane grond is een open ruimte met enkel een pantry en een toilet, geheel naar eigen wens in te delen. De eerste verdieping bestaat uit 2 aparte ruimten, tevens voorzien van een pantry. Daarboven bevindt zich nog een vliering met een hoogte van 1,61 meter, te gebruiken als opslag. Het pand beschikt o.a. over een cv-installatie en veel (te openen) ramen, voor een prettige lichtinval.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A
– Gratis parkeren voor de deur
– Cv-installatie
– 2 Pantry’s
– Toilet
– Opbouwarmaturen
– Mechanische ventilatie
– Te openen ramen

BESTEMMING
Praktijkruimte, volgens het bestemmingsplan: “(para)medische, juridische, therapeutische, ontwerp-technische, administratieve, kunstzinnige en daarmee gelijk te stellen beroepen”.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze ruimte ligt recht tegenover winkelcentrum ’t Paradijs in Hoofddorp, met een gratis parkeerterrein voor de deur. Het pand is met de auto vanaf de snelweg A5 in 10 minuten te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten lopen, vanwaar je met de bus in 20 minuten naar station Hoofddorp kunt reizen.

PARKEREN
Gratis openbaar parkeren voor de deur. Fietsers kunnen hun fiets ook veilig stallen aan de achterkant van het pand.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 1.850,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden