Te huur in Amsterdam

Latherusstraat 36

1032 EB, Amsterdam 

Omschrijving

Nette kantoor/winkelruimte in een geweldige buurt!

Dit hoekpand uit 1926 met energielabel A ligt in het gezellige Oud-Noord, nabij het Mosplein en de populaire Van der Pekbuurt. In deze buurt vind je een mix van wonen, winkels en leuke restaurantjes. Op loopafstand liggen o.a. de Vomar en Primera, maar ook restaurant Cornerstore en Café Modern. Op woensdag, vrijdag en zaterdag vind je hier de drukbezochte Pekmarkt, met o.a. biologische groenten, zelfgemaakte spullen en optredens. Parkeren kan op straat voor slechts € 1,60 per uur.

INDELING
Langwerpige kantoor/winkelruimte van in totaal 65,73m² VVO met aan de linkerhand een keukentje, meterkast en toilet. Links achterin de ruimte bevindt zich een aparte spreekkamer met glazen wanden.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A
– Opvallend hoekpand
– Grote (te openen) ramen over 2 zijden
– Aparte spreekkamer met glazen wanden
– Cv-installatie
– Pantry
– Toilet

BESTEMMING
Detailhandel, dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Latherusstraat ligt in een gezellige buurt in Oud-Noord, nabij het Mosplein en de populaire Van der Pekbuurt. In deze buurt vind je een mix van wonen, winkels en leuke restaurantjes. Op loopafstand liggen o.a. de Vomar en Primera, maar ook restaurant Cornerstore en Café Modern. Op woensdag, vrijdag en zaterdag vind je hier de drukbezochte Pekmarkt, met o.a. biologische groenten, zelfgemaakte spullen en optredens.

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend: metrohalte Noorderpark ligt op 8 minuten lopen, station Amsterdam Centraal ligt op 10 minuten fietsen en met de auto ben je in 9 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Openbaar betaald parkeren, voor € 1,60 per uur.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 1.200,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 3,90 excl. BTW per maand, t.b.v. glasverzekering, CV service, ontstoppen riolering, administratiekosten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden