Te koop in Amsterdam

Kropaarstraat 1H

1032 LA, Amsterdam 

Omschrijving

Uitstekend onderhouden kantoorruimte in het populaire Amsterdam-Noord!

Deze lichte kantoorruimte met brede ramen, bevindt zich op de vierde verdieping van een opvallend pand met houten gevel, op 5 minuten rijden van de NDSM-werf en de ringweg A10. De ruimte is van alle gemakken voorzien, zoals een airco, verwarming, pantry en toilet.

Deze kantoorruimte wordt verkocht onder de opschortende voorwaarde van definitieve splitsing van het gebouw in appartementsrechten.

INDELING
Entree naar de algemene hal, waar je de trap of lift naar de vierde verdieping kunt nemen. Op de vierde verdieping kom je weer uit in een hal, met een toilet en de entree naar de kantoorruimte van ca. 88m². De kantoorruimte is verdeeld over 2 ruimten, die verbonden worden door een hal/smallere ruimte van 9,70m², waar eventueel ook een werkplek te creëren is.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Brede -te openen- ramen voor veel lichtinval
– Pantry
– Toilet
– Lift
– Mechanische ventilatie
– Airco
– Cv-installatie
– Deze kantoorruimte wordt verkocht onder de opschortende voorwaarde van definitieve splitsing van het gebouw in appartementsrechten.

BESTEMMING
Gemengd bedrijf, volgens bestemmingsplan Buiksloterham 2015.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Ideaal gelegen op het Papaverweg-bedrijventerrein in Amsterdam-Noord, op 5 minuten rijden naar de ring A10 en 5 minuten fietsen naar metrohalte Noorderpark. Ook de bekende NDSM-werf ligt op 5 minuten rij-afstand.

PARKEREN
Betaald parkeren aan de weg voor € 1,40 per uur (tarief december 2022).

VRAAGPRIJS
€ 290.000,- k.k.

SERVICEKOSTEN
De VvE dient nog te worden opgericht en de servicekosten nog nader te worden bepaald.

ERFPACHT
Afgekocht tot en met 15 maart 2052.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden