Te koop in Amsterdam

Kropaarstraat 1F

1032 LA, Amsterdam 

Omschrijving

Kantoorruimte in het populaire Amsterdam-Noord!

Deze lichte kantoorruimte met brede ramen, bevindt zich op de derde verdieping van een opvallend pand met houten gevel in Amsterdam-Noord. Het pand ligt op het Papaverweg-bedrijventerrein waar o.a. veel creatieve bedrijven gevestigd zijn. Voor de lunch of vrijdagmiddagborrel is er veel keus, zo kun je bijvoorbeeld terecht bij het populaire Kometen Brood Café of Café de Ceuvel, aan het water.
De bereikbaarheid van dit pand is uitstekend: het ligt op 5 minuten rijden van de ringweg A10 en 5 minuten fietsen naar metrohalte Noorderpark. Ook de bekende NDSM-werf ligt op 5 minuten rij-afstand.

INDELING
Entree naar de algemene hal, waar je de trap of lift naar de derde verdieping kunt nemen. Op de derde verdieping kom je weer uit in een hal, met entree naar deze kantoorruimte en de kantoorruimte ernaast gelegen.
Deze kantoorruimte is ca. 38m² groot en loopt in een L-vorm, met aan de linkerzijde de toilet en pantry. De kantoorruimte beschikt over brede ramen die zorgen voor veel lichtinval.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Brede -te openen- ramen voor veel lichtinval
– Pantry
– Toilet
– Lift
– Mechanische ventilatie
– Cv-installatie
– Glasvezelinternet

BESTEMMING
Kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Ideaal gelegen op het Papaverweg-bedrijventerrein in Amsterdam-Noord, op 5 minuten rijden naar de ring A10 en 5 minuten fietsen naar metrohalte Noorderpark. Ook de bekende NDSM-werf ligt op 5 minuten rij-afstand.

PARKEREN
Betaald parkeren aan de weg voor € 1,60 per uur.

VRAAGPRIJS
€ 175.000,- k.k.

ERFPACHT
Afgekocht tot en met 15 maart 2052.

SERVICEKOSTEN VVE
Nader te bepalen. Het pand is onlangs gesplitst en de VvE is onlangs opgericht.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden