Te huur in Amsterdam

Kropaarstraat 1D

1032 LA, Amsterdam 

Omschrijving

Prachtige kantoorruimte in het populaire Amsterdam-Noord!

Deze lichte kantoorruimte met brede ramen, bevindt zich op de tweede verdieping van een opvallend pand met houten gevel in Amsterdam-Noord. Het pand ligt op het Papaverweg-bedrijventerrein waar o.a. veel creatieve bedrijven gevestigd zijn. Voor de lunch of vrijdagmiddagborrel is er veel keus, zo kun je bijvoorbeeld terecht bij het populaire Kometen Brood Café of Café de Ceuvel, aan het water.
De bereikbaarheid van dit pand is uitstekend: het ligt op 5 minuten rijden van de ringweg A10 en 5 minuten fietsen naar metrohalte Noorderpark. Ook de bekende NDSM-werf ligt op 5 minuten rij-afstand.

INDELING
Entree naar de algemene hal, waar je de trap of lift naar de tweede verdieping kunt nemen. Op de tweede verdieping kom je weer uit in een hal, met entree naar deze kantoorruimte en de kantoorruimte ernaast gelegen.
Deze kantoorruimte van 36,72m² VVO loopt in een L-vorm, waarbij de 2 delen afgescheiden worden door een glazen wand. De glazen wand is eventueel over te nemen van huidige huurder. Aan de linkerzijde van de voorste ruimte, bevindt zich een ruimte met toilet en pantry. In beide delen van de kantoorruimte bevinden zich brede ramen die zorgen voor veel lichtinval.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Brede ramen voor veel lichtinval
– Pantry
– Toilet
– Lift
– Mechanische ventilatie
– Cv-installatie
– Glasvezelinternet

BESTEMMING
Gemengd bedrijf, volgens bestemmingsplan Buiksloterham 2015.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Ideaal gelegen op het Papaverweg-bedrijventerrein in Amsterdam-Noord, op 5 minuten rijden naar de ring A10 en 5 minuten fietsen naar metrohalte Noorderpark. Ook de bekende NDSM-werf ligt op 5 minuten rij-afstand.

PARKEREN
Betaald parkeren aan de weg voor € 1,60 per uur.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 februari 2024.

HUURSOM
€ 975,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 153,40 excl. BTW per maand, waarvan € 100,- excl. BTW voorschot gas, water en elektra en € 53,40 excl. BTW voor glasvezelinternet.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de vehuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden