Te koop in Purmerend

John F. Kennedyplein 12

1443 EC, Purmerend 

Omschrijving

Ideaal gelegen bedrijfs- en/of woonruimte in Purmerend!

Dit pand dat momenteel in gebruik is als een tandartsenpraktijk, is volgens het bestemmingsplan geschikt voor zowel praktijkruimte, kantoorruimte als woonruimte. Het pand ligt tegenover een winkelcentrum met gratis parkeerplekken én op 5 minuten lopen van treinstation Purmerend Overwhere. Welke invulling je ook aan het pand geeft: de locatie is ideaal.

Het pand is 133,59m² VVO en bestaat momenteel uit 9 behandelkamers en een ruime ontvangstruimte. Genoeg mogelijkheden dus! De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming, op de tweede verdieping vind je radiatoren. Daarnaast beschikt het pand o.a. over 2 toiletten, een voortuin, een achtertuin én een balkon.

Belangrijk om te weten: in de koopovereenkomst wordt een kettingbeding opgenomen, waardoor op deze locatie voor 10 jaar géén bedrijf in mondzorg gevestigd kan worden.

INDELING
Het pand bestaat uit de begane grond, eerste en tweede verdieping en is momenteel ingericht als tandartsenpraktijk. Op de begane grond vind je een ruime ontvangstruimte, 4 kamers, een toilet en toegang tot de voortuin en achtertuin. De eerste verdieping bestaat uit 3 kamers, een overloop en toegang tot het balkon. De tweede verdieping beschikt over 2 kamers, een technische ruimte, overloop en tevens een toilet.

BESTEMMING
Praktijkruimte, kantoorruimte, woonruimte.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Achtertuin op het Zuidoosten
– Oprit/voortuin op het Noordwesten
– Balkon op het Zuidoosten
– 2 Toiletten
– Cv-installatie
– Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
– Krachtstroom
– In de koopovereenkomst wordt een kettingbeding opgenomen, waardoor op deze locatie voor 10 jaar géén bedrijf in mondzorg gevestigd kan worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit pand is uitstekend bereikbaar en ligt recht tegenover winkelcentrum Makado in Purmerend. In dit winkelcentrum vind je winkels als Albert Heijn, Dirk, DA en Pearle.
De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 3 minuten lopen en treinstation Purmerend Overwhere ligt op 5 minuten lopen. Met de auto ben je in 8 minuten op de snelweg A7 en in 15 minuten op de ring A10 rond Amsterdam. Parkeren kan gratis voor de deur!

PARKEREN
Onbetaald openbaar parkeren voor de deur.

VRAAGPRIJS
€ 359.000,- k.k.

WAARBORGSOM
10% Van de koopsom.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden