Te huur in Amsterdam

IJburglaan 1397

1087 KH, Amsterdam 

Omschrijving

Ruime, lichte ruimte op IJburg in Amsterdam!

Deze casco ruimte met veel lichtinval, is geheel naar eigen wens in te delen en biedt ook volgens het bestemmingsplan veel mogelijkheden. Het adres is bestemd voor detailhandel, kantoren, dienstverlening en creatieve functies.
In een woonwijk met veel winkels en horecagelegenheden, is de ruimte uitstekend gelegen. Het populaire Strand Blijburg ligt op 5 minuten fietsen en het OV naar Amsterdam Centraal, stop voor de deur. Een groot voordeel zijn de 4 parkeerplaatsen, die bij de ruimte te huren zijn.

INDELING
Het betreft een rechthoekige ruimte van 366,12m² VVO, met ramen over de gehele breedte aan de voor- en achterkant. Aan de voorkant van het pand bevinden zich 4 entreedeuren. Over de ruimte verdeeld staan 6 steunpilaren en 4 meterkasten/opbergkasten. De ruimte is verder geheel naar eigen wens in te delen.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Casco ruimte, geheel naar eigen wens in te richten
– 4 Te huren parkeerplaatsen
– Ramen over de gehele breedte aan de voor- en achterkant
– Stadsverwarming
– Dubbele beglazing
– Brandslanghaspels
– Voorzieningen als pantry en toilet zijn door huurder zelf te installeren.

BESTEMMING
Detailhandel, kantoor, consumentverzorgende- of zakelijke dienstverlening, creatieve functies, maatschappelijke dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
IJburg is het snelstgroeiende gebied van de gemeente Amsterdam, met voornamelijk jonge gezinnen. Deze ruimte ligt in een woonwijk met veel winkels en horecagelegenheden en op 5 minuten fietsen naar strand Blijburg, een trekpleister in de zomer. De ruimte heeft een bus- en tramhalte voor de deur, ligt op een kwartier fietsen naar station Diemen en op 5 minuten rijden naar de snelweg A10.

PARKEREN
Bij de ruimte zijn 4 parkeerplaatsen te huur, voor € 82,64 excl. BTW per maand per stuk. Daarbij komt per parkeerplek € 7,50 incl. BTW aan servicekosten, t.b.v. elektra en schoonmaak.
Daarnaast openbaar betaald parkeren.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 7.017,30 excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 8,57 incl. BTW per maand t.b.v. glasverzekering, ontstoppen riolering en administratiekosten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden