Te huur in Zaandam

Hof van Zaenden 232

1508 XJ, Zaandam 

Omschrijving

Ruime loods met kantoorruimte in zeer goede staat!

Op het Hof van Zaenden in Zaandam ligt dit pand van ca. 3.360m² en 17 parkeerplaatsen. Het pand bestaat uit ca. 2.908m² bedrijfsruimte met een hoogte van 7,92m en een kantoorruimte van ca. 453m².
De ruime bedrijfshal is in uitstekende staat. De ruimte doet fris aan, met zijn witte wanden, betonnen vloer en lichtstraten voor voldoende lichtinval. Verder beschikt de ruimte over inbouwarmaturen, een overheaddeur, krachtstroom en ventilatieroosters.
Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen, eveneens in uitstekende staat. In de kantoorruimte kun je heerlijk werken, met beschikking over voldoende ramen, een goed uitgeruste keuken, voldoende toiletten en zelfs een douche.

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend: het treinstation ligt op 2 minuten lopen en de snelweg op 2 minuten rijden. De ringweg A10 om Amsterdam, ligt op slechts 8 minuten rijden.

INDELING
Begane grond
Ruime, rechthoekige loods van ca. 2.908m² met een hoogte van 7,92m, met links voorin de overheaddeur. Tevens aan de linkerzijde van de loods een kantoorruimte van ca. 228m². Deze kantoorruimte bestaat uit 5 separate ruimten, te gebruiken als kantoor, kantine en opslag. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping 3 toiletten en nog een aantal bergingen. In de ruimte die nu als kantine wordt gebruikt, bevindt zich een goed uitgeruste pantry met inbouwapparatuur.

1e Verdieping
Via de trap in de kantoorruimte op de begane grond, betreed je de kantoorruimte op de verdieping van ca. 225m². Deze verdieping bestaat uit 2 grote kantoorruimten, een berging, pantry, een douche en 2 toiletten.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– 17 Parkeerplaatsen en eventueel ruimte voor meer auto’s
– Overheaddeur
– Betonnen vloer
– Lichtstraten
– Inbouwarmaturen
– Toiletten
– Kantoorruimte, met o.a. airco, verwarming en ventilatie
– Pantry met inbouwapparatuur
– Badkamer

BESTEMMING
Bedrijven tot en met categorie 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten (op te vragen bij Van de Steege Bedrijfsmakelaars).

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het Hof van Zaenden is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Zaandam, op 2 minuten rijden naar de snelweg A7 en op 8 minuten rijden van de ring A10 om Amsterdam. Treinstation Zaandam en diverse bushaltes, liggen op 2 minuten loopafstand.

PARKEREN
Parkeren op eigen terrein met 17 parkeerplaatsen en eventueel ruimte voor meer auto’s.

HUURTERMIJN
7 Jaar

HUURSOM
€ 80,- per m²

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden