Te koop in Amsterdam

Heemstedestraat 10H

1058 NM, Amsterdam 

Omschrijving

Ruime winkel-/kantoorruimte op EIGEN GROND!

Deze ruimte van ca. 116m² VVO ligt op de begane grond van een charmant pand uit 1928 (met een aanbouw uit 2005), in de gezellige Hoofddorpplein buurt in Amsterdam-Zuid. In deze buurt wonen voornamelijk 24 tot 45-jarigen en bevinden zich allerlei leuke winkels en horecagelegenheden. Het pand heeft een gevel van 4,80 meter breed met een groot etalageraam. Verder beschikt het onder andere over een cv-installatie, airconditioning, een keuken en een toilet.

Een groot voordeel is dat het pand op eigen grond ligt, oftewel: erfpacht is niet van toepassing!

INDELING
Het betreft een rechthoekige ruimte van in totaal ca. 116m² VVO, met aan de voorzijde een winkel-/kantoorruimte, vervolgens een keuken, toilet en 2 kleinere kantoor/opslagruimten en vervolgens achterin nog een grote winkel-/kantoorruimte en een berging/archiefkast.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Eigen grond
– Gevel van 4,80 breed met groot etalageruit
– Aanbouw gerealiseerd in 2005
– Cv-installatie
– Airconditioning
– Lichtkoepels
– Uitschuifbare vloercontactdozen
– Pantry
– Toilet

BESTEMMING
Detailhandel, consumentgerichte dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, kantoor, kleinschalige bedrijvigheid.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De Heemstedestraat ligt in de gezellige Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam-Zuid. In deze buurt wonen voornamelijk 24 tot 45-jarigen en bevinden zich allerlei leuke winkels en horecagelegenheden. Het pand ligt op 1 minuut lopen van bus- en tramhalte Hoofddorpplein en op 2 minuten rijden van de ring A10.

PARKEREN
Openbaar betaald en vergund parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 495.000,- k.k.

BIJDRAGE VVE
€ 191,68 per maand

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden