Te huur in Monnickendam

Havenstraat 29

1141 AX, Monnickendam 

Omschrijving

Kantoor-/winkelruimte op een geweldige locatie!

Deze ruimte van ca. 55m² ligt in het historische centrum van Monnickendam, op een kwartiertje rijden van Amsterdam. De ruimte ligt direct achter de haven: een ontzettend charmante plek en een trekpleister in de zomer. In en rond de haven vind je vele winkels en horecagelegenheden. Parkeren is in deze omgeving gratis.

Het betreft een ruime, open kantoor-/winkelruimte. Echter door het niveauverschil tussen het voorste en achterste deel van de ruimte, voelt deze toch knus aan. De ruimte beschikt over veel lichtinval, door de grote ramen aan de voorzijde en rechterzijde van het pand. De ruimte is voorzien van o.a. een cv-installatie, pantry en toilet.

INDELING
Entree direct naar het eerste deel van de kantoorruimte, van ca. 25m², met vervolgens een kleine drempel naar de iets lager gelegen kantoorruimte, van tevens ca. 25 cm. Achterin deze ruimte bevinden zich de pantry en toilet.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Te openen ramen
– Cv-installatie
– Pantry
– Toilet
– Gratis parkeren in de omgeving

BESTEMMING
– Detailhandel met eventueel ondergeschikte lichte horeca;
– Dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit pand in het historische centrum van Monnickendam, direct achter de haven: een ontzettend charmante plek en een trekpleister in de zomer. In en rond de haven vind je vele winkels en horecagelegenheden.
Het pand ligt op 8 minuten lopen van bushalte ‘Grote Kerk’, waarvandaan je met de bus in 12 minuten in Amsterdam bent. Met de auto ben je in 15 minuten op de ring A10 rond Amsterdam.

PARKEREN
Openbaar vrij parkeren.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 995,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 110,- excl. BTW per maand, t.b.v. warmte, op basis van voorschot en nacalculatie. Contracten voor elektra en water sluit huurder zelf af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 september 2023.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden