Te huur in Amsterdam

Ferdinand Bolstraat 132BG

1072 LR, Amsterdam 

Omschrijving

Karakteristieke winkelruimte in de Amsterdamse Pijp!

Deze goed onderhouden winkelruimte van 226m², ligt aan de drukke Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. De Pijp is een populaire buurt in Amsterdam Oud-Zuid, met veel winkels, horeca en bijvoorbeeld de beroemde Albert Cuypmarkt.

Dit karakteristieke pand uit 1894 beschikt over meerdere magazijnruimten, een grote bedrijfsruimte/keuken en een winkelruimte. De bedrijfsruimte/keuken is met een schuifdeur verbonden aan de winkelruimte en is tevens in te richten als winkelruimte. De etalage beslaat 2 ruiten van 3,80 meter en 3,05 meter.

INDELING
Souterrain
Het souterrain van ca. 73m2 bestaat uit 3 magazijnruimtes, een meterkast, een ruimte met pantry en een ruimte met toilet en wastafel.

Begane grond
Wanneer u het pand betreedt via de linker deur aan de voorkant van het pand, komt u direct in de winkelruimte terecht van ca. 40m². Het betreft een langwerpige ruimte, met rechts achterin een trap naar het souterrain.
De rechter entreedeur aan de voorkant van het pand, geeft toegang tot de bedrijfsruimte/keuken van ca. 110m². Deze ruimte en de winkelruimte zijn met elkaar verbonden middels een schuifdeur. De bedrijfsruimte loopt in een L-vorm om de winkelruimte heen, met achterin nog een uitstulping van ca. 20m². De bedrijfsruimte is ook in te richten als winkelruimte.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Cv-installatie
– Systeemplafond met inbouwarmaturen
– Mechanische ventilatie
– Te openen ramen
– Toilet
– Magazijnruimten

BESTEMMING
Detailhandel, eventueel met ondergeschikte horeca.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De ruimte is gelegen op een A1 locatie in een bekende winkelstraat in de Amsterdamse Pijp. De Pijp is een populaire buurt in Amsterdam Oud-Zuid, met veel winkels, horeca en bijvoorbeeld de beroemde Albert Cuypmarkt. De bevolking van De Pijp bestaat voornamelijk uit hoogopgeleide, ongehuwde mensen tussen de 25 en 45 jaar oud. De Pijp is uitstekend bereikbaar met bijvoorbeeld de Noord-Zuidlijn (metro) of de tram.

PARKEREN
Betaald en vergund parkeren aan de straat of betaald parkeren in 1 van de 3 parkeergarages in de buurt.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 6.750,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient contracten voor nutsvoorzieningen op eigen naam te nemen.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

OPLEVERING
Per 1 maart 2023.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden