Te huur in Monnickendam

De Haven 12

1141 AZ, Monnickendam 

Omschrijving

Winkel-/kantoorruimte op een geweldige locatie!

Deze ruimte van ca. 84m² ligt in de historische haven van Monnickendam: een ontzettend charmante plek en een trekpleister in de zomer. Het pand ligt direct aan het water en is omringd door gezellige horeca en winkels. Met zowel de auto als het openbaar vervoer ben je vanaf hier in een kwartier in Amsterdam en parkeren is in deze omgeving gratis.

De ruimte is licht en ruim opgezet en is van alle gemakken voorzien, zoals een pantry, toilet, verwarming en airco. De glaswand is eventueel over te nemen van de huidige huurder.

INDELING
Entree door de voordeur gelegen aan de waterkant, direct naar het voorste deel van de kantoor-/winkelruimte van 26m². Via een glazen deur in de glaswand, betreedt men het grootste deel van de ruimte, van 49,50m². Het betreft een ruime en lichte rechthoekige ruimte met achterin de pantry en toilet, een opslagkast en de achterdeur naar de Havenstraat.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Te openen ramen
– Voor- en achteringang
– Cv-installatie
– Airco
– Systeemplafond met inbouwarmaturen
– Pantry
– Toilet
– Glaswanden eventueel ter overname
– Gratis parkeren in de omgeving

BESTEMMING
– Detailhandel met eventueel ondergeschikte lichte horeca;
– Dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit pand ligt in de historische haven van Monnickendam: een ontzettend charmante plek en een trekpleister in de zomer. In en rond de haven vind je vele winkels en horecagelegenheden.
Het pand ligt op 8 minuten lopen van bushalte ‘Grote Kerk’, waarvandaan je met de bus in 12 minuten in Amsterdam bent. Met de auto ben je in 15 minuten op de ring A10 rond Amsterdam.

PARKEREN
Openbaar vrij parkeren.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 1.485,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 125,- excl. BTW per maand, t.b.v. warmte, op basis van voorschot en nacalculatie. Contracten voor elektra en water sluit huurder zelf af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden