Te huur in Amsterdam

Cruquiusweg 100D

1019 AJ, Amsterdam 

Omschrijving

Lichte bedrijfsruimte op een geweldige locatie!

Deze bedrijfsruimte van 76,92m² VVO ligt op het Cruquiuseiland in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam: een populair woon-werk gebied met een industriële uitstraling en veel creatieve bedrijven. De ruimte beschikt over hoge, brede ramen, verwarming, pantry, toilet én een eigen parkeerplaats. De ruimte is geheel naar eigen smaak in te richten en biedt veel mogelijkheden.

INDELING
Ruime, rechthoekige bedrijfsruimte van 76,92m² VVO met een hoogte van 3,04 meter en over de gehele voorzijde hoge, brede ramen. Aan de linkerzijde bevinden zich een pantry en toilet. Verder is de ruimte geheel naar eigen smaak in te richten.
De ruimte ligt op de tweede verdieping en is te bereiken via een trap en een lift.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Eigen parkeerplaats
– Veel lichtinval
– Pantry
– Toilet
– Opbouwarmaturen
– Te openen ramen

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze ruimte bevindt zich in een verzamelgebouw op het Cruquiuseiland in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam. In dit gebouw zijn bedrijven gevestigd als Vedder & Vedder, Bed Habits en Duvel Moortgat. Het Cruquiuseiland was tot 2011 voornamelijk een industriegebied, maar is inmiddels ontwikkeld (en nog steeds in ontwikkeling) tot een inspirerend woon-werkgebied met veel creatieve bedrijven. Het water rondom en de industriële architectuur, geven het eiland een bijzondere uitstraling.

De bereikbaarheid van het pand is goed. Met de auto ben je in 8 minuten op de ring A10 om Amsterdam. Fietsend ben je in 15 minuten op Amsterdam Centraal. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 12 minuten lopen, vanwaar je met bus 22 in 20 minuten op Amsterdam Centraal bent.

PARKEREN
Er hoort 1 parkeerplaats bij het gehuurde. Het parkeerterrein is toegankelijk via een slagboom, waar de huurder 2 tags voor ontvangt. Verder geldt in de buurt openbaar betaald parkeren.

BESTEMMING
Bedrijven t/m categorie 4.1 uit de staat van bedrijfsactiviteiten en creatieve functies.

HUURTERMIJN
2 + 2 Jaar

HUURSOM
€ 1.500,- per maand, vrij van BTW

SERVICEKOSTEN
€ 258,- excl. BTW per maand, bestaande uit:
– Een voorschot van € 195,- excl. BTW voor gas, water en elektra;
– Een vast bedrag van € 63,- excl. BTW voor o.a. onderhoud en schoonmaak algemene ruimten en terrein.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden