Te huur in Amsterdam

Buikslotermeerplein 98

1025 EX, Amsterdam 

Omschrijving

Goed onderhouden winkelruimte in het drukbezochte winkelcentrum Boven ’t Y!

Een royaal pand verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het pand kan op diverse manieren in gebruik worden genomen, denk hierbij aan detailhandel, dag-horeca, of bijvoorbeeld maatschappelijke dienstverlening. Het pand wordt in de huidige staat, casco, aangeboden.
Dit pand is gelegen aan de buitenzijde van het Buikslotermeerplein, wat betekent een perfecte zichtlocatie met veel loop van winkelend publiek.

INDELING
Entree direct naar de ruime, langwerpige winkelruimte, met links achterin de trap naar boven. Via de overloop van ca. 5,5 m2 met royale kastruimte, komt men op de eerste verdieping. Ook dit is een ruime verdieping, met grote ramen aan de voorkant. Links achterin de ruimte bevindt zich een wastafel en opslagruimte. Rechts achterin bevindt zich de trap naar de tweede verdieping, met tevens veel lichtinval door de ramen aan de voorkant. Links achterin de ruimte bevinden zich 2 toiletten en rechts achterin een ruime keuken/medewerkersruimte.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Glazen pui
– Rolluik
– Cv-installatie
– Pantry
– Toiletten
– Aansluitingen voor kapperswastafels

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Deze ruimte is gelegen in het drukbezochte winkelcentrum Boven ’t Y, met winkels als de BCC, H&M, Hema, Blokker en Rituals. De kapsalon die tot voor kort in dit pand gevestigd was, heeft hier ca. 40 jaar succesvol gedraaid.
De ruimte is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, zo ligt de bushalte Olof Palmeplein op 4 minuten lopen en de metrohalte Noord op 10 minuten lopen. Met de auto bent u in 3 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Er zijn ruime parkeergelegenheden rondom het winkelcentrum, de eerste 3 uur parkeren kost slechts € 1,40.
Per 10 medewerkers is er 1 parkeerplaats te verkrijgen via de VVE en verder is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen.

BESTEMMING
Consumentverzorgende-, zakelijke- of maatschappelijke dienstverlening, detailhandel, horeca.

HUURPRIJS
€ 3.900,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 194,38 excl. BTW per maand t.b.v. bijdrage winkeliersvereniging. Contracten voor nutsvoorzieningen dient huurder zelf af te sluiten.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

WAARBORGSOM
3 maanden huurverplichting incl. servicekosten en BTW

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden