Te huur in Amsterdam

Buikslotermeerplein 377

1025 XE, Amsterdam 

Omschrijving

Hoekpand met 17 meter etalage in winkelcentrum Boven ’t Y!

Met twee puien van een van ruim 11 meter aan de lange zijde en de ander van ruim 6 meter aan de korte zijde van het pand, komt er ruim voldoende licht naar binnen. Aan beide gevels zijn er veel passanten tijdens winkeltijden en heeft de lange gevel ook veel aanzicht van het langsrijdende verkeer. Uw locatie wordt niet over het hoofd gezien! Op loopafstand vind je o.a. een Albert Heijn, C&A en de Wibra. Ook is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. De ruimte beschikt o.a. over een pantry, toilet, elektrische cv-installatie en kamerindeling.

INDELING
Entree, ruime open kantoorruimte met veel licht, welke uitermate geschikt is voor divers gebruik als winkelruimte, praktijkruimte dan wel als gebruik van kantoortuin. Spreekkamer aan de linkerzijde en pantry, toilet en berging aan de achterzijde.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Pantry
– Toilet
– Kamerindeling
– Luchtgordijn
– Systeemplafond
– Inbouwkasten
– Inbouwspots
– Mechanische ventilatie
– Airconditioning
– Elektrische cv-installatie

BESTEMMING
Detailhandel, horeca, consumentverzorgende-, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Boven ‘t Y onderscheidt zich met zijn goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (2 metrohaltes naar Amsterdam Centraal), lage parkeertarieven, gratis parkeren in een deel van het weekend en de balans tussen winkelketens, speciaalzaken en horeca. Boven ‘t Y ligt bovendien in Amsterdam-Noord: een van de snelst groeiende gebieden van Amsterdam, met een groot klantenpotentieel. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum een populaire plek, want hier zijn publiekstrekkers als Albert Heijn en Jumbo gevestigd. Bezoekers betalen voor parkeren het eerste uur € 1,60 en de 2 opvolgende uren zijn gratis, waardoor het heel aantrekkelijk is om een bezoek aan de supermarkt te combineren met winkelen.

PARKEREN
In en rond het winkelcentrum zijn meerdere parkeerterreinen en twee parkeergarages te vinden. Parkeren op straat kost € 1,60 voor de eerste 3 uur en daarna € 1,60 per uur. Ook het aanvragen van een parkeervergunning is hier mogelijk.

HUURTERMIJN
5 + 5 Jaar

HUURSOM
€ 3.250,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 75,- excl. BTW per maand, t.b.v.: water, elektra en onderhoud gebouw.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
In overleg.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden