Te huur in Amsterdam

Buikslotermeerplein 313

1025 XE, Amsterdam 

Omschrijving

Ruime, lichte winkelruimte in winkelcentrum Boven ’t Y!

Deze ruimte van in totaal 106,56m² VVO ligt in het drukbezochte winkelcentrum Boven ’t Y in Amsterdam-Noord, met de metro vanaf Amsterdam Centraal te bereiken in slechts 4 minuten! De ruimte heeft een brede etalageruit van ca. 5 meter breed, waar veel voetgangers en auto’s voorbijkomen. Op loopafstand vind je o.a. een Albert Heijn, H&M en C&A. Ook is er in de omgeving ruime betaalbare parkeergelegenheid. De ruimte beschikt o.a. over een pantry, toilet, cv-installatie en te openen ramen.

INDELING
Het betreft een rechthoekige ruimte van in totaal 106,56m² VVO, met voorin een winkelruimte van 69,50m², vervolgens een personeelsruimte met keuken, toilet en een hal (totaal 14,30m² VVO) en daarachter nog een kantoor/opslagruimte van 20,80m² VVO.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Etalageruit van ca. 5 meter breed
– Cv-installatie
– Pantry
– Toilet
– Te openen ramen
N.b.: “het gehuurde” betreft de casco ruimte.

BESTEMMING
Detailhandel, horeca, consumentverzorgende-, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Boven ‘t Y onderscheidt zich met zijn goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (2 metrohaltes naar Amsterdam Centraal), lage parkeertarieven, gratis parkeren in een deel van het weekend en de balans tussen winkelketens, speciaalzaken en horeca. Boven ‘t Y ligt bovendien in Amsterdam-Noord: een van de snelst groeiende gebieden van Amsterdam, met een groot klantenpotentieel. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum een populaire plek, want hier zijn publiekstrekkers als Albert Heijn en Jumbo gevestigd. Bezoekers betalen voor parkeren het eerste uur € 1,60 en de 2 opvolgende uren zijn gratis, waardoor het heel aantrekkelijk is om een bezoek aan de supermarkt te combineren met winkelen.

PARKEREN
In en rond het winkelcentrum zijn meerdere parkeerterreinen en twee parkeergarages te vinden. Parkeren op straat kost € 1,60 voor de eerste 3 uur en daarna € 1,60 per uur. Ook het aanvragen van een parkeervergunning is hier mogelijk.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 4.218,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 75,- per maand, t.b.v. warmte, water en onderhoud cv-installatie en onderhoud dak. Huurder sluit zelf een contract voor elektra af.

BIJDRAGE WINKELIERSVERENIGING
€ 165,- per maand.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale betaalverplichting, incl. servicekosten en BTW.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 mei 2024.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden