Te huur in Amsterdam

Buikslotermeerplein 215

1025 XB, Amsterdam 

Omschrijving

In het hart van winkelcentrum Boven ’t Y hebben wij deze winkelruimte van ca. 680m² te huur, waarvan ca. 337m² goed indeelbare winkelruimte op de begane grond en ca. 343m² winkel- of magazijnruimte op de eerste verdieping, waarmee het verkoopoppervlak met 343 vierkante meter uitgebreid kan worden! Deze winkelruimte met energielabel A heeft een frontbreedte van maar liefst 13 meter en is, dankzij de hoekligging, een echte eyecatcher in het hart van dit drukbezochte winkelcentrum.

U vestigt uw winkel op een toplocatie aan de looproute van de Hema naar de C&A, omringd door bekende winkels als Vodafone, Manfield, Hunkemöller, Specsavers, Etos, Van Haren en Douglas. Niet alleen als winkel, maar ook als horecaruimte en voor maatschappelijke-/zakelijke dienstverlening is deze ruimte meer dan geschikt. Het winkelcentrum onderscheidt zich vanwege de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer, lage parkeertarieven, het gratis parkeren in een deel van het weekend en de balans tussen winkelketens, speciaalzaken en horeca. Jong en oud wordt bereikt, omdat het winkelcentrum zich profileert op social media met een eigen Facebook- en Instagrampagina.
Winkelcentrum Boven ‘t Y ligt bovendien in Amsterdam-Noord: een van de snelst groeiende gebieden van Amsterdam, met een groot klantenpotentieel.

INDELING
Begane grond
De ligging op de hoek zorgt niet alleen voor een goede zichtbaarheid, maar ook voor een lichte winkel met een grote etalage. Aan de voorzijde zijn de schuifdeuren die toegang geven tot een grote ruimte van ca. 337m², met veel mogelijkheden.

1e Verdieping
Aan de achterzijde is een inpandige trap die leidt naar de eerste verdieping. Deze ruimte is ideaal als magazijnruimte of als extra verdieping van de winkelruimte, waarmee het verkoopoppervlak met 343 vierkante meter uitgebreid kan worden! Op de verdieping vindt men ook een toilet, pantry en personeelsruimte.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Energielabel A
– Frontbreedte van ca. 13 meter
– Goed zichtbaar hoekpand met veel traffic
– Mechanische ventilatie
– Cv-installatie
– Pantry
– Toilet

BESTEMMING
Detailhandel, horeca, consumentverzorgende-, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Met de metro is het maar twee haltes naar Amsterdam Centraal, waardoor het verzorgingsgebied verder rijkt dan Amsterdam-Noord. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum een populaire plek, want hier zijn publiekstrekkers als Albert Heijn en Jumbo gevestigd. Bezoekers betalen voor parkeren het eerste uur € 1,60 en de 2 opvolgende uren zijn gratis, waardoor het heel aantrekkelijk is om een bezoek aan de supermarkt te combineren met winkelen.

PARKEREN
In en rond het winkelcentrum zijn meerdere parkeerterreinen en twee parkeergarages te vinden. Parkeergarage P2 Boven ’t Y is letterlijk om de hoek. Er geldt een vast starttarief voor de eerste drie uur, daarna is het parkeertarief € 1,20 per uur met een maximum dagtarief van € 14,-.
Het aanvragen van een parkeervergunning is mogelijk en er is per 10 medewerkers 1 parkeerplaats beschikbaar op het binnenterrein.

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

HUURSOM
€ 275.000,- excl. BTW per jaar.

HUURPRIJSINDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
€ 1.767,07 excl. BTW per maand, t.b.v. bijdrage winkeliersvereniging.
Huurder neemt zelf contracten voor nutsvoorzieningen op naam.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 april 2024.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden