Te huur in Amsterdam

Buikslotermeerplein 193

1025 XB, Amsterdam 

Omschrijving

Nette winkelruimte naast de Hema op het Buikslotermeerplein!

Deze overzichtelijke ruimte van 27,20m² BVO (22,53m² VVO) ligt op een goed punt in winkelcentrum Boven ‘t Y, omringd door winkels als Hema, Livera en Schoonenberg. Winkelcentrum Boven ‘t Y onderscheidt zich met zijn goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (2 metrohaltes naar Amsterdam Centraal), lage parkeertarieven, gratis parkeren in een deel van het weekend en de balans tussen winkelketens, speciaalzaken en horeca. Boven ‘t Y ligt bovendien in Amsterdam-Noord: een van de snelst groeiende gebieden van Amsterdam, met een groot klantenpotentieel.

De ruimte heeft een frontbreedte van 6,41 meter en beschikt over 2 elektrische rolluiken, een systeemplafond en een toilet.
Even inrichten en je kunt aan de slag!

INDELING
Het betreft een rechthoekige ruimte met aan de voorkant een brede etalageruit en aan de linkerzijde het toilet en de meterkast.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Brede etalageruit
– 2 Elektrische rolluiken
– Systeemplafond
– Toilet

BESTEMMING
Detailhandel, horeca, consumentverzorgende-, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Met de metro is het maar twee haltes naar Amsterdam Centraal, waardoor het verzorgingsgebied verder rijkt dan Amsterdam-Noord. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum een populaire plek, want hier zijn publiekstrekkers als Albert Heijn en Jumbo gevestigd. Bezoekers betalen voor parkeren het eerste uur € 1,60 en de 2 opvolgende uren zijn gratis, waardoor het heel aantrekkelijk is om een bezoek aan de supermarkt te combineren met winkelen.

PARKEREN
In en rond het winkelcentrum zijn meerdere parkeerterreinen en twee parkeergarages te vinden. Parkeren op straat kost € 1,60 voor de eerste 3 uur en daarna € 1,60 per uur. Ook het aanvragen van een parkeervergunning is hier mogelijk.

HUURSOM
€ 1.495,- excl. BTW per maand

HUURTERMIJN
5+5 Jaar

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder sluit zelf contracten voor nutsvoorzieningen af.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden