Te huur in Amsterdam

Buikslotermeerplein 190

1025 GA, Amsterdam 

Omschrijving

Zeer goed gelegen aan de binnenzijde van winkelcentrum Boven ’t Y!

Het winkelcentrum, gelegen in stadsdeel Amsterdam-Noord, wordt het gehele jaar door druk bezocht.
Het pand ligt aan de binnenzijde van het plein in de directe nabijheid van merken als o.a. Hema, Rituals, Foot Locker en WE. Ook is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid. De ruimte beschikt over een pantry op de begane grond en de etage en een toilet op de begane grond.

INDELING
Begane grond
Rechthoekige winkelruimte van ca. 70m² met een frontbreedte van 6,05 meter. Achter de winkelruimte bevindt zich een personeelsruimte met 2 pantry’s, een toilet en meterkast. Achterin deze ruimte bevindt zich ook de deur naar het parkeerterrein en de trap naar de verdieping.

1e Verdieping
Ruime rechthoekige opslag- of verkoopruimte, van 109,10m² VVO.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Brede, glazen pui
– Cv-installatie
– 2 Pantry’s
– Toilet
– Veel opslagruimte

BESTEMMING
Detailhandel, horeca, consumentverzorgende-, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Boven ‘t Y onderscheidt zich met zijn goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (2 metrohaltes naar Amsterdam Centraal), lage parkeertarieven, gratis parkeren in een deel van het weekend en de balans tussen winkelketens, speciaalzaken en horeca. Boven ‘t Y ligt bovendien in Amsterdam-Noord: een van de snelst groeiende gebieden van Amsterdam, met een groot klantenpotentieel. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum een populaire plek, want hier zijn publiekstrekkers als Albert Heijn en Jumbo gevestigd. Bezoekers betalen voor parkeren het eerste uur € 1,60 en de 2 opvolgende uren zijn gratis, waardoor het heel aantrekkelijk is om een bezoek aan de supermarkt te combineren met winkelen.

PARKEREN
Per 10 werknemers is er 1 parkeerplaats beschikbaar via de winkeliersvereniging, tegen een borg.
Voor bezoekers zijn er in en rond het winkelcentrum meerdere parkeerterreinen en twee parkeergarages te vinden. Parkeren op straat kost € 1,60 voor de eerste 3 uur en daarna € 1,60 per uur. Ook het aanvragen van een parkeervergunning is hier mogelijk.

HUURTERMIJN
2 jaar – 1 dag

HUURSOM
€ 3.000,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 250,- excl. BTW per maand, t.b.v. bijdrage winkeliersvereniging. Contracten voor gas, water en elektra dient huurder zelf af te sluiten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden