Te huur in Amsterdam

Buikslotermeerplein 180

1025 EZ, Amsterdam 

Omschrijving

Zeer goed gelegen winkelruimte aan de binnenzijde van winkelcentrum Boven ’t Y!

Deze ruimte met een bruto vloeroppervlak van 637,38m² (ca. 580m² verkoop vloeroppervlak) en een brede glazen pui, ligt op de best zichtbare plek van winkelcentrum Boven ’t Y. Dit winkelcentrum ligt in stadsdeel Amsterdam-Noord en wordt het gehele jaar door druk bezocht. Het pand ligt aan de binnenzijde van het plein in de directe nabijheid van merken als o.a. Hema, Rituals, Foot Locker en WE. Ook is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid.

INDELING
Op de begane grond een ruime, open winkelruimte met brede glazen pui. Achterin de ruimte bevindt zich een deur naar de hal met meterkast en vervolgens de algemene ruimte en de parkeerplaats. Midden/achterin de ruimte bevindt zich een brede trap met een industriële uitstraling, die naar de verdieping leidt. Ook op de verdieping vind je een ruime open winkelruimte, met aan 2 kanten deuren naar personeels-/opslagruimten, inclusief twee pantry’s en een toilet.

VOORZIENINGEN/BIJZONDERHEDEN
– Brede, glazen pui
– Rolluiken
– Cv-installatie
– Airco
– 2 Pantry’s
– Toilet
– Veel opslagruimte
– Codesloten op de binnendeuren
N.b.: “het gehuurde” betreft de casco ruimte, de aanwezige installaties worden om niet ter beschikking gesteld.

BESTEMMING
Detailhandel, horeca, consumentverzorgende-, maatschappelijke- en zakelijke dienstverlening.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Winkelcentrum Boven ‘t Y onderscheidt zich met zijn goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (2 metrohaltes naar Amsterdam Centraal), lage parkeertarieven, gratis parkeren in een deel van het weekend en de balans tussen winkelketens, speciaalzaken en horeca. Boven ‘t Y ligt bovendien in Amsterdam-Noord: een van de snelst groeiende gebieden van Amsterdam, met een groot klantenpotentieel. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum een populaire plek, want hier zijn publiekstrekkers als Albert Heijn en Jumbo gevestigd. Bezoekers betalen voor parkeren het eerste uur € 1,60 en de 2 opvolgende uren zijn gratis, waardoor het heel aantrekkelijk is om een bezoek aan de supermarkt te combineren met winkelen.

PARKEREN
Per 10 werknemers is er 1 parkeerplaats beschikbaar via de winkeliersvereniging, tegen een borg.
Voor bezoekers zijn er in en rond het winkelcentrum meerdere parkeerterreinen en twee parkeergarages te vinden. Parkeren op straat kost € 1,60 voor de eerste 3 uur en daarna € 1,60 per uur. Ook het aanvragen van een parkeervergunning is hier mogelijk.

HUURTERMIJN
2 Jaar minus 1 dag.

HUURSOM
€ 6.500,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 720,31 excl. BTW per maand, t.b.v. de bijdrage winkeliersvereniging. Huurder dient zelf contracten voor gas, water en elektra af te sluiten.

WAARBORGSOM
3 Maanden totale huurverplichting.

AANVAARDING/OPLEVERING
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden