Te huur in Amsterdam

Asterdwarsweg 1

1031 HR, Amsterdam 

Omschrijving

Markante bedrijfsruimte met kantoorruimte in Amsterdam-Noord!

Dit opvallende pand in Amsterdam-Noord komt beschikbaar per 1 november 2022, voor een huurtermijn van maximaal 2 jaar.
Het pand ligt op een bedrijventerrein met (voornamelijk creatieve) bedrijven zoals EYE, Joolz, Amsterdam Open Air en SPEKTR.

Het pand beschikt over een ruime werkplaats/magazijnruimte, maar ook over meerdere moderne kantoorruimten met een keuken, te openen ramen, airco en centrale verwarming.
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 7 meter en is voorzien van lichtstraten. Aan het plafond zijn drie bovenloopkranen bevestigd, die zich manoeuvreren over de gehele breedte. In de bedrijfsruimte bevinden zich 3 glazen deuren, welke toegang geven tot de buitenruimte. De lichtstraten, ramen en glazen deuren zorgen samen voor veel lichtinval.

INDELING
Begane grond
Entree via de overheaddeur of loopdeur aan de voorkant van het pand, direct naar de grote bedrijfshal. Aan de linkerhand bevinden zich een hal met trap naar de eerste verdieping en een toiletruimte. Rechts daarvan (nog steeds aan de linkerzijde van de hal) bevindt zich een opslagruimte van ca. 177m², vervolgens een kantoorruimte van ca. 68m² met trap naar de verdieping en vervolgens nog een opslagruimte van weer ca. 68m².
Aan de rechterzijde van de bedrijfshal bevinden zich 3 glazen deuren, welke toegang geven tot de buitenruimte.
Rechts achterin de ruimte bevindt zich een entresol van ca. 120m², die zich perfect leent voor opslag.

1e Verdieping
Entree via de trap vanuit de hal op de begane grond, direct naar de grootste kantoorruimte van ca. 177m². Via deze ruimte betreed je nog 2 kleinere kantoorruimten (ca. 37m² en 16m²) aan de voorkant van het pand, waarvan 1 voorzien van een goed uitgeruste inbouwkeuken. Via de andere kant van de grote kantoorruimte kom je op de loopbrug terecht, welke toegang biedt tot een kantoorruimte van ca. 68m² en vervolgens een kleinere kantoorruimte van ca. 19m². Deze kleinere ruimte is ook te betreden via een trap vanuit het kantoor op de begane grond.

DIVERSE VOORZIENINGEN
– Overheaddeur
– Lichtstraten
– Buitenruimte
– Mechanische ventilatie
– CV-installatie
– Radiatoren en heaters
– Keuken
– Toilet

BESTEMMING
Gemengd bedrijf.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Amsterdam-Noord is een nog altijd groeiend en steeds populairder wordend stadsdeel, dat sinds de komst van de Noord-Zuidlijn (metro) uitstekend bereikbaar is vanuit de andere delen van de stad. Zowel metrohalte Noorderpark als de pont naar Amsterdam-Centraal, liggen op 5 minuten fietsen van de Asterdwarsweg. Met de auto bevind je je in 5 minuten op de ring A10.

PARKEREN
Betaald parkeren (€ 1,40 per uur) voor de deur en in de directe omgeving.

HUURTERMIJN
Maximaal 24 Maanden

AANVAARDING/OPLEVERING
Per 1 november 2022

HUURSOM
Vanaf € 8.217,- excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra en internet op eigen naam te nemen.

WAARBORGSOM
3 maanden totale huurverplichting inclusief btw en servicekosten.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is met zorg door ons samengesteld op basis van gegevens van de verhuurder/verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze bedrijfspanden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Foto'sPlattegronden